Client case: Telecom

Digitale televisie innovatie

TvDe uitdaging

De markt voor telecom en televisie is erg in ontwikkeling, de éne innovatie wordt snel gevolgd door de andere. Onze klant, een telecom bedrijf gevestigd in Nederland, heeft een aantal projecten opgezet om de concurrentie voor te blijven. In deze projecten zijn er vele partijen wereldwijd die bijdragen aan het succes. Deloitte is verantwoordelijk voor de testfase van de projecten en zorgt er voor dat alle partijen met succes samen te werken en een grondig getest systeem te leveren.

De oplossing

Deloitte heeft met succes een aantal Test projecten geleid voor de uitrol van nieuwe diensten zoals het richten van promoties naar een doel groep van digitale setup boxen, televisie via internet, televisie via mobiele apparaten en geavanceerde functies voor setup boxen. Deloitte ondersteunt onze klant bij het meer mature maken van hun Test Centre en adviseert hoe te ontwikkelen tot een Test Centre of Excellence.

Het resultaat

De diensten van Deloitte worden zeer gewaardeerd. Onze klant vertrouwt meer en meer op de bijdrage van het Deloitte team. Onze klant is er met ondersteuning van Deloitte in geslaagd om met succes nieuwe diensten en technologieën te lanceren in de markt. Deloitte zal betrokken blijven bij nieuwe multimedia innovaties.

Deel dit bericht:

Contact