Deloitte Innovation Growth Track

Organisaties die radicaal willen innoveren, kiezen voor de Growth Track.

Op woensdag 20 maart vond 'The Data Driven CEO' sessie in de Maastoren plaatst. Andrew McAfee, medeauteur van het boek Race against the Machine en verbonden aan MIT, sprak over de impact die big data op het bedrijfsleven gaat hebben. Met deze Growth Track-sessie maakt Deloitte de vertaalslag van de big data 'hype' naar de realiteit en dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven. Het publiek bestond uit een mix van CEO's, opinieleiders, start-ups en geselecteerde studenten.

 

Events

The Data Driven CEO - 20 maart (closed)

Bestseller auteur van 'The Race against the Machine, MIT faculty, voormalig Harvard Business School professor en HBR publicist ('Big Data, the management revolution', Oktober 2012) Andrew McAfee zal zijn visie presenteren op 21st century decision-making. Hij staat bekend als een begenadigd en veel gevraagd spreker. Zie voor meer informatie en zijn media optredens: http://andrewmcafee.org.

Elke sessie zal inspirerende presentaties, concrete voorbeelden van veelbelovende start-ups en een gefaciliteerde discussie over de business impact combineren. Doelstelling is u te helpen nog meer strategische innovatiekansen voor de komende jaren te gaan herkennen als deze passeren. 

The Technology Driven CEO  - 24 januari (closed)

In partnership met Singularity University (opgericht door Ray Kurzweil met NASA, Google, Cisco en Autodesk) en hun Nederlandse ambassadeur Yuri van Geest hebben wij experts op het gebied van technologie uitgenodigd. Hoe zal nieuwe technologie ons leven en onze business op de kop gaan zetten? En hoe kunnen we een cultuur creëren die de kansen van deze nieuwe technologie herkent en adopteert. De geselecteerde sprekers zullen de explosie van nieuwe technologieën die de komende jaren op ons afkomt en de impact daarvan op ons leven en onze business bespreken. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn: Bio & Nanotech, Artificial Intelligence, Space, Gaming, Robotics and Mobile en dan vooral de kansen die de interactie daartussen oplevert.

Deelname aan Growth Track is op persoonlijke uitnodiging.

Dit programma biedt vernieuwende inzichten op huidige trends, hun impact en de daaruit voortkomende zakelijke kansen voor innovatiesuccessen. Bij onze eerdere Growth Track in 2010 ontvingen wij o.a. Al Gore, Nassim Taleb (Black Swan) en Don Tapscott (Wikinomics). Ook dit jaar vinden er twee events plaats met de meest visionaire pioniers.

 

Deel dit bericht: