Start inschrijving Best Managed Companies 2013

02 november 2012

Voor het zesde achtereenvolgende jaar zoekt Deloitte naar de best geleide bedrijven van Nederland. Organisaties kunnen zich tot 1 december aanmelden om kans te maken op de titel ‘Best Managed Companies’. Deloitte organiseert dit programma in samenwerking met VNO-NCW en de TiasNimbas Business School.

Best Managed Companies is een programma waarbij Deloitte op zoek gaat naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Voor deelname is vereist dat de bedrijven een omzet kennen van ten minste vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Het gaat om niet-beursgenoteerde bedrijven die succesvol en toekomstgericht worden geleid.

Dit jaar is het thema 'Is your comfort zone future-proof?' Bedrijven worden stevig onder de loep genomen met als uitgangspunt de toekomstbestendigheid van de organisatie. Het programma bestaat uit verschillende stappen. Een regionale jury beoordeelt de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de organisaties aan de hand van het wetenschappelijk bewezen Business Maturity Model. Vervolgens bepaalt de landelijke jury welke ondernemingen een jaar lang de titel 'Best Managed Company' mogen voeren.

Bernard Wientjes, voorzitter VNO-NCW, moedigt bedrijven aan om mee te doen: "Nadenken over de toekomst van je bedrijf is van essentieel belang. Het Best Managed Companies programma vormt een mooie spiegel voor ondernemers." Roderick de la Houssaye, Directeur NedCargo, bevestigt dit. "NedCargo behoort al vier jaar op rij tot een van de 'Best Managed Companies' van Nederland. Zowel intern als extern heeft deze titel een positieve uitstraling op het bedrijf. Het verhoogt bij medewerkers het trots zijn op de organisatie. Zij krijgen erkenning voor hun werk."

U kunt zich hier inschrijven voor Best Managed Companies 2013. 

Deel dit bericht: