Deloitte tekent overeenkomst voor overname Vivens

Deloitte door overname marktleider Salesforce.com in Benelux

25 maart 2013

Deloitte en IT dienstverlener Vivens hebben overeenstemming bereikt over de overname van Vivens. Vivens is een gespecialiseerde technologie dienstverlener van Salesforce.com en Microsoft Sharepoint en .Net en is een van de belangrijkste spelers voor Salesforce.com in de Enterprise Applications markt in zowel Nederland als België. De overname wordt naar verwachting op 2 april 2013 geeffectueerd.

Mario van Vliet, managing partner Deloitte Consulting: "De expertise, kennis en het klantenbestand van Vivens sluiten aan bij de doelstelling van Deloitte Consulting om een sterke en kwalitatieve groei te realiseren met betrekking tot haar Salesforce.com en Microsoft SharePoint en .Net dienstverlening. Na de overname wordt Deloitte marktleider in de Benelux op het gebied van Salesforce.com en verstevigt Deloitte internationaal haar positie als een van de twee grootste Salesforce.com partners."

Door de overname verwelkomt Deloitte ongeveer vijftig medewerkers. "We bieden de medewerkers van Vivens de toegang tot een groot internationaal netwerk van collega's en cliënten en verdere groei- en ontwikkelingsmogelijkheden," aldus Van Vliet.

Arjen Dähne van Vivens: "Vivens heeft een sterke positie als niche speler bereikt en is een van de belangrijkste spelers in de Enterprise Applications markt in zowel Nederland als België. Door de Salesforce.com en SharePoint en .Net teams van Vivens en Deloitte samen te voegen, ontstaat een toonaangevende praktijk die de toenemende vraag vanuit de markt kan beantwoorden. Dit is een kans voor Vivens en Deloitte, en zeker voor onze gezamenlijke cliënten."

Deel dit bericht: