Maastoren Challenge 2013

Succesvol in alle opzichten!

Zaterdag 23 november beklommen bijna 300 deelnemers de trappen van de Maastoren Challenge voor het goede doel JINC. Het record van vorig jaar werd verbroken. De snelste renner en tweevoudig winnaar van de trappenloop in het gebouw van Nationale Nederlanden klokte 5.02 minuten; 44 seconden sneller dan de winnaar van de Maastoren Challenge 2012. Sandra Heuts opende de dag en Rotterdamse wethouder Korrie Louwes gaf het startschot. Cees de Boer leverde als deelnemer een sportieve prestatie.

Bijna €13.000 opgehaald voor JINC!

DenisDeelnemers konden via een sponsorformulier geld ophalen voor JINC. Collega Sybeline Braam haalde ruim €1100,- aan sponsorgeld op, een bijzondere prestatie. Met bijna een gelijk sponsorbedrag eindigde Denis Vellinga op de tweede plaats. Hij liet zich sponsoren door de volgende bedrijven Music Matters, Kroonint, Calex, Electro Cirkel, Ferweda en De Molukken en besteeg de trappen met de logo's van deze bedrijven zichtbaar op zijn shirt. Veel dank namens Deloitte, de Fair Chance Foundation en JINC!

Maastoren Challenge in de pers

De Maastoren Challenge heeft ook flink de pers gehaald. Onder andere 3FM, WNL, Het Parool, het AD, QMusic en ochtendprogramma 'Vandaag de Dag' van omroep WNL (bekijk de uitzending deel 2, vanaf 13:10) besteedden er aandacht aan. Deloitter Harm van Woerkom liep zelfs omhoog, terwijl hij 3FM live aan de telefoon had.

Uitslagen en persoonlijke video

Bekijk alle uitslagen, jouw eigen persoonlijke video en de sfeerfilm.

Uitslagen 2013
Daan Weide was de beste Deloitter bij de mannen, met een tijd van 5.41 minuten. Lodewieke Michielsen was de beste collega bij de vrouwen met een tijd van 6.28 minuten. Stefan Stroosnijder was de 'langzaamste' collega, maar hij ging wel in stijl naar boven. Verkleed als Sinterklaas, inclusief staf en een zak met pepernoten gaf hij een leuke draai aan zijn deelname aan de Maastoren Challenge.

Carrièreladder op vrijdag

Vrijdag vond een aparte 'Challenge' plaats voor 70 vmbo-leerlingen. Onder begeleiding van een Deloitter, met zes tot acht leerlingen onder zijn of haar hoede, stopten de leerlingen op verschillende etages voor workshops en trainingen. Tijdens deze 'stops' leerden de jongeren solliciteren, hoe ze bewust met geld om kunnen gaan en maaken ze kennis met Deloitte via een bliksemstage. Deloitte helpt daarmee de jongeren een stapje omhoog naar een betere start op de arbeidsmarkt. Deze dag was niet mogelijk geweest zonder de vrijwillige inzet van Deloitters van Finance & Control, Talent, Consulting (Technology en Human Capital), Audit, Risk Services en Brand, Communications & Corporate Social Responsibility en de enthousiaste vrijwilligers van Albron, Johnson Controls en High Five.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met Anne-Marie de Jeu, Richa van Zoelen of een mail sturen naar NLFoundation@deloitte.nl.

Sponsored by

We zijn heel trots op verschillende sponsors die voor de Maastoren Challenge hun vrijwillige en kosteloze inzet leveren waaronder hoofdsponsor New Balance, AA-drink, Albron, Johnson Controls, De Boer Tenten, PhysioCare Rotterdam, Plaat Reklame, HardZout, Marcel Bekedam Fotografie."

Deel dit bericht: